U nedelju deo opštine Prijepolje bez struje

Prijepolje – U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Užice, Pogon Prijepolje radi na redovnom održavanju trafostanice TS 35/10kV Kolovrat sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Foto: A.Rovčanin

U nedelju 24.03.2024.godine u periodu od 09:00 do 17:00 časova bez električne energije biće korisnici na sledećim lokacijama: Kolovrat, Ravne, Ivanje, Mioska, Suvodo, Velika Župa, Lučice, Sopotničko i Kamenogorsko područje.

Ogranak Elektrodistribucija Užice, Pogon Prijepolje kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Molba za korisnike – Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

PP Media