U Prijepolju i Novoj Varoši najviše inficiranih u Zlatiborskom okrugu, novi slučaj oboljenja u Priboju

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Od poslednjeg izveštaja do danas testirano je još 14 osoba na teritoriji Zlatiborskog okruga od kojih su dve bile pozitivne na novi korona virus (COVID-19), jedna u Priboju i jedna u Prijepolju.

Foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Od početka epidemije pa do danas u Zlatiborskom okrugu testirano je 225 osoba a ukupno je potvrđeno 25 slučajeva infekcije novim korona virusom (COVID-19) i to: Nova Varoš – 5, Prijepolje – 5, Užice – 4, Bajina Bašta – 3, Priboj – 3, Požega – 2, Čajetina – 2 i Sjenica – 1.

PP Media

3 thoughts on “U Prijepolju i Novoj Varoši najviše inficiranih u Zlatiborskom okrugu, novi slučaj oboljenja u Priboju

  • Zar to nisu oni koji su najvise postovali donete mere socijalne izolovanosti?! Ili im je njihova policija gledala kroz prste? Čuvajmo se, ostanimo kod kuće i rezultati neće izostati.

    • Jesu, postovali su gradjani Prijepolja!!Ali u Prijepolju imamo dosta gastrabajtera koji su se u ovo vreme vratili, ali nisu postovali mere samoizolacije!!!! Nije nam potreban Vas cinizam!!? .A sto se tice policije nz koliko Vam je poznato kod nase policije nema ” ni po babu ni po stricevima”.Pozdrav i ostanimo kod kuce!!!🥰🥰

  • Naravno da jesmo!!!Uzicani svakako jesu.Hvala Bogu imamo planine pored naseg lepog Uzica i sela. Ne moramo da sedimo po parkovima a tu je i zdrava hrana i dobra rakija i erski humor sve za imunitet!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *