Utorak zaseda novovaroški parlament

Nova Varoš – Razmatranje i usvajanje Izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja Regionalne sanitarne deponije „Banjica“ d.o.o. Nova Varoš za prošlu godinu, samo je jedna od tačaka o kojoj će raspravljati odbornici Skupštine opštine Nova Varoš na narednom zasedanju. Sednica je zakazana za utorak, 29. jun. Кako bi se ispoštovale epidemiološke mere održaće se, kao i devet prethodnih, u velikoj sali Doma kulture.

Sutra zaseda novovaroška skupština, foto: PP Media

Predsednik Skupštine dr Branko Popović predložio je za zasedanje dnevni red sa 15 tačaka. Ukoliko predlog dobije „zeleno svetlo“, osim o tri tačke vezane za rad i poslovanje Regionalne sanitarne deponije “Banjica, odbornici će raspravljati i o Izveštaju stepena usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JP „3.Septembar“ Nova Varoš za prva tri meseca ove godine, kao i predlogu Odluke Nadzornog odbora Komunalnog preduzeća o visini cene vode seoskog vodovoda Akmačići.

Pred odbornicima će se, između ostalog naći i tromesečni izveštaj o radu Opštinskog veća, a razmatraće se i pismo o namerama preduzeća „„Zlatar prevoz“ d.o.o “ iz Nove Varoši, za kupovinu dela poslovnog prostora Inova za etaže br.5 i 15 u površini od 12.741m2.

PP Media