Večeras se u Prijepolju završava festival amaterskih pozorišta Zapadne Srbije

Prijepolje – Predstavom „Ima nešto što bi trebalo da znaš“ Pozorišta „Slavija“ i Teatra „Balkan Novi Pokret“ večeras biće zatvoren XIII Festival amaterskih pozorišta Zapadne Srbije.

Foto: Promo

U završnoj noći biće saopštene odluke selektora Festivala – prof. dr Nemanje Savkovića, pozorišnog reditelja i profesora na Fakultetu umetnosti, a potom i dodeljene nagrade, plakete i ostala priznanja nagrađenim pozorištima i svim zaslužnim subjektima za realizaciju XIII Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije.

– Naši gosti Milica Janketić, Maja Nikolić, Miloš Lalović i Bojan Krivokapić, sa predstavom „Ima nešto što bi trebalo da znaš“, s puno humora koji najčešće nastaje kao posledica nesporazuma, predstaviće nam priču o muško-ženskim odnosima, poverenju, braku, laganju… Hoće li pobediti laž ili istina, treba li uvek govoriti istinu ili je katkad bolje lagati da se izbegne istina koja može naneti još veće zlo otkriće nam u završnoj noći XIII Festivala amaterskih pozorišta Zapadne Srbije – navode iz Doma kulture u Prijepolju.

PP Media