Vraćao se sa Ostroga pa podleteo pod kamion

Nova Varoš/Prijepolje – Motociklista kojeg su prijatelji zvali Gagi, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu Nova Varoš-Zlatibor.

Mesto gde je nastradao motociklista, foto: PP Media

Do nesreće je došlo juče, oko 16 časova, kada je najverovatnije motorista iz Beograda udario u prednji deo kamiona krupevačkih tablica. Drugi mototista iz Prijepolja, prema priči njegovih sugrađana, bio je iza kolege iz Beograda i kada je video šta se dogodilo oborio je motor i klizio nekoliko metara. On je zadobio lake telesne povrede.

Dok je uviđaj trajao formirala se duga kolona i sa jedne i sa druge strane. Očevici kažu da su scene koje su se videle na mestu nesreće, stravične. Telo motoriste je ležalo na putu, dok je okolo bilo rasuto staklo i delovi motora i kamiona rasuti na sve strane.

Kako priča mladićev prijatelj, Gagi je poreklom iz Prijepolja, a u Beograd je došao kao siroče.

– Bio je po domovima, a živeo je sa tetkom. Tog dana se vraćao iz Crne Gore, bio je sa drugovima u manastiru Ostrog. Vraćali su se nazad za Srbiju motorima kad je on podleteo pod kamion… Od svih njih samo je on nastradao – kaže on za „Blic“.

On dodaje da Gagi nikada nije divljao motorom i da je bio dobar.

Podsetimo, scene na licu mesta nakon saobraćajne nesreće bile su jezive. Na putu su bili rasuti delovi vozila, a saobraćaj je bio otežan.

Blic i PP Media