Za ponedeljak zakazana sednica Opštinskog veća

Praksa da se svakog ponedeljka održavaju sednice Opštinskog veća u Prijepolju biće nastavljena i ovaj put.Kako saznaje naš portal, za 9. novembar zakazana je 110 sednica po redu a pred članovima veća naći će se ukupno 20 tačaka.
Na ovoj sednici većnici bi trebalo da daju saglasnost na konačnu cenu grejanja za ovu zimsku sezonu koju je predložilo JKP „Lim“.Takođe razmatraće se i Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Prijepolje.
Članovi veća razmatraće i nacrt Odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za narednu godinu,takođe razmatraće se Odluka o prosečnim cenama kvadratnog metra na osnovu kojih je za tekuću godinu utvrđena osnovica poreza za imovinu koje se nalaze u najopremljenijoj zoni opštine za obveznike koji ne vode poslovne knjige, kao i Odluka o koeficijentima za utvrđivanje poreza na imovinu za nepokretnosti obveznika koji vode poslovne knjige u ovoj opštini.
PP Media