Zajedno na izbore u Prijepolju izlaze SNS, SPS, PUPS, NS, PS, JS

Koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore u Prijepolju potpisan je između Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije, Nove Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Pokreta socijalista i Jedinstvene Srbije. Ova šestočlana koalicija nastupiće sa listom pod nazivom Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić, a predaja liste najavljena je za sutra.
U prostorijama stranke SNS u Prijepolju potisan je sporazum sa šest političkih partija o zajedničkom nastupanju na predstojeće lokalne izbore u opštini Prijepolje sa izbornom listom pod nazivom Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje – Ivica Dačić. Stožer ove široke koalicije je SNS, koja na listi broji 51 % kandidata za odbornike. Preostalih 49 % deli 5 stranaka od kojih je 12 odbornika pripalo SPS, dok će po dva predstavnika na listi imati NS, PUPS, PS i JS.

„Sklapanjem ove koalicije cilj nam je bio da pokažemo da smo za zajedništvo i jedinstvo i da svi zajedno podelimo i odgovornost i obaveze, a naše najveće zadovoljstvo će biti ako budemo delili dobre rezultate, koji će biti od velikog značaja za sve građane opštine Prijepolje“, kazao je predsednik OO SNS u Prijepolju Dragoljub Zindović.
Sa ciljem da se u Prijepolju nešto promeni u ovu koaliciju ušla je i SPS, ističu iz OO ove stranke u Prijepolju.
„Učinićemo sve da osvojimo dobre rezultate na predstojećim izborima, akko bi uspeli da formiramo vlast u Prijepolju“, istakao je presednik OO SPS u Prijepolju Stanko Kijanović.
Koalicija okupljena oko SNS u Prijepolju najavila je predaju liste Opštinskoj izbornoj komisiji za sutra u 11h.
PP Media