Zbog propusta u organizaciji meča sa Drinom Disciplinski sudija kaznio Polimlje

Nakon više nego uspešnog jesenjeg dela prvenstva za fudbalere Polimlja loše vesti stigle su u klub iz Kragujevca posle održane sednice Disciplinskog sudije Zonske lige grupa Drina, tako će klupska kasa biti lakša za ukupno 30 hiljada dinara, dok će jedan fudbaler Polimlja morati da propusti start prolećnog prvenstva.

Naime, zbog propusta u organizaciji fudbalske utakmice sa Drinom iz Ljubovije odigrane 19. novembra u Prijepolju Disciplinski sudija Zonske lige Drina Zoran Jokić kaznio je Fudbalski klub Polimlje sa 20 hiljada dinara. Takođe predsednik kluba Milivoje Matović zbog nesportskog ponašanja prema službenim licima u službenim prostorijama pre početka meča kažnjen je sa 10 hiljada dinara dok će fudbaler ovog kluba Zvonko Šiljak u prva dva kola prolećnog prvenstva morati da pauzira zbog vređanja pomoćnog sudije.

Razlog za pokretanje disciplinskog potupka bilo je javno vređanje i optuživanje sudijske organizacije FSR Zapadne Srbije putem razglasa . Takođe na isti način vređan je i jedan prijepoljski ugostitelj i ugledni advokat, pa ova kazna verovatno neće biti jedini trošak za klub, jer su najavljene tužbe protiv odgovornih za ovaj incident.

PP Media