Zbog radova od ponedeljka obustava saobraćaja na putu od Kokinog Broda do Pribojske Banje

Priboj/Nova Varoš – Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji državnog puta drugog A reda 194 Кokin Brod – Pribojska Banja, planirana je totalna obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza počev od ponedeljka 13. septembra pa sve do 31. decembra u periodu od 7 do 18 časova.

Zbog radova obustava saobraćaja na putu Kokin Brod – Pribojska Banja, foto PP Media

– Za vreme pomenute obustave, učesnici u saobraćaju moraju poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju kao i instrukcije saobraćajne policije i odgovornog izvođača radova za korišćenje alternativnog putnog pravca na ovom području u naznačenom periodu – naveli su iz Opštinske uprave Priboj. 

Meštanima područja, koja će biti obuhvaćena pomenutom obustavom, biće omogućen prolazak, uz  kopiju lične karte, koju će davati na uvid redarima na gradilištu.

Početak ovih radova najavio je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prilikom nedavne posete opštini Priboj.

„U potpunosti će biti urađen put Kokin Brod – Pribojska Banja – Priboj, a za to će država izdvojiti osam miliona evra“, rekao je tada predsednik Vučić.

Ovaj putni pravac dugačak je 27 kilometara, od čega je 13 na teritoriji opština Nova Varoš, a druga polovina u opštini Priboj.

PP Media