Proglašena vanredna situacija na delu novovaroške opštine

Štab za vanredne situacije u Novoj Varoši proglasio je na delu ove opštine vanrednu situaciju. Prema rečima predsednika opštine Radosava Vasiljevića, vanredna situacija je proglašena u pet Mesnih zajednica i to u Božetićima, Akmačićima, Jasenovu, Negbini i na delu Mesne zajednice Nova Varoš.

Nova Varoš, minus usporio pešake i saobraćaj, foto: www.ppmedia.rs


“Sneg, vetar i temperature od minus 30 naterali su na da proglasimo vanrednu situaciju u pojedinim delovima opštine. Problem predstavlja i mehanizacija koja na debelom minusu ne može normalno da funkcioniše tako da smo bili prinuđeni da angažujemo i dodatnu.Na pojedinim mestima smetovi prelaze visinu od dva mestra tako da nije lako osposobiti puteve”, kaže prvi čovek novovaroške opštine Radosav Vasiljević.

Priboj tokom ječerašnjeg dana više od 12h bio bez vode

U pribojskom Štabu za vanredne situacije kažu da je tokom jučerašnjeg dana usleg ekstremno niskih temperatura došlo do prekida u vodosnabdevanju. Naime, usled zamrzavanja vazdušnih ventila što je prouzrokovalo stvaranje čepova u cevovodu sirove vode došlo je do kvara na vodovodu u Druglićima, na Kratovskoj reci, pa opština na Limu skoro 12 časova nije imala vodu.
PP Media

One Response to Proglašena vanredna situacija na delu novovaroške opštine

  1. Mitar Miric kaže:

    Mitar Miric za predsednika!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *