19. Memorijalni turnir u fudbalu Vladan Stanković

U Priboju će se  13. i 14. oktobra, na stadionu pored Lima, održati 19. Memorijalni turnir Vladan Stanković u znak sećanja na mladog fudbalera Fap-a.  Turnir se igra u pionirskoj konkurenciji a ove godine učešće će uzeti šest ekipa.

Kao i prošle godine, turnir organizuju Sportski savez Priboj i FK Fap uz pomoć opštine Priboj i opštinskog Fudbalskog saveza.

-Reč je o turniru koji je trebao da se održi u avgustu ove godine a imali smo zamisao da bude internacionalnog karaktera, u kome bi učešće uzela po jedna ekipa iz svake države bivše Jugoslavije. Međutim, epidemija korona virusa nas je sprečila u toj nameri, što ne znači da je nećemo ostvariti naredne godine, ukoliko epidemijski uslovi to dozvole- ističe Denis Šarak ispred Sportskog saveza opštine Priboj.

Pored domaćina, FK Fap, na turniru će učestvovati FK Crvena Zvezda iz Beograda, inače prošlogodišnji pobednik turnira, zatim Radnički iz Kragujevca, Dubočica iz Leskovca, Radnik iz Surdulice i Zlatibor iz Čajetine. Pored pehara i diploma za tri prvoplasirane ekipe,na turniru će biti izabran  najbolji igrač, strelac   i golman turnira.Pored toga biće dodeljena i plaketa za fer plej ekipu 19.Memorijalnog turnira Vladan Stanković u Priboju.

PP Media