Armin Sinančević i Kristina Radivojević – sportisti godine

Na sastanku Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Prijepolje doneta je odluka o izboru najuspešnijih pojedinaca i kolektiva u prijepoljskom sportu za rezultate ostvarene tokom 2017.godine. Za najboljeg sportistu proglašen je atletičar AK “Polet” Armin Sinančević, državni prvak u bacanju kugle i reprezentativac Srbije dok je najuspenija sportistkinja takođe atletičarka, članica Poleta, Kristina Radivojević državna šampionka u skoku u vis i reprezentativka Srbije.

Za najbolji ženski kolektiv u godini na izmaku proglašen je ŽOK “Bambi volej” čije su odbojkašice jesenji deo prvenstva završile na prvoj poziciji u drugoj odbojkaškoj ligi. Najbolja muška ekipa je RK “Pobednik”, pravo osveženje za ovdašnji sport. Predvođeni izvanrednim Aleksandrom Babićem, u svojoj prvoj godini od osnivanja istakli su ozbiljnu kandidaturu za plasman u Super „B“ rukometnu ligu Srbije.

Po oceni Upravnog odbora najuspešniji trener u 2017 godini bio je Hadžo Sinančević iz KK “Brodarevo”, najbolji sportski radnij je Ilija Andrejić instruktor i trener planinarstva, dok je nagrada za dugogodišnju aktivnost i doprinos sportu u Prijepolju pripala Danilu Radoviću.

Pehari i priznanja najboljima biće uručeni na svečanosti 5. januara.
PP Media