„Balkan GS Chance“ oduševio Zlatibor – vikend pun radosti za najmlađe

Zlatibor – Zlatibor, jedna od najomiljenijih destinacija u Srbiji, postala je epicentar uzbuđenja prethodnog vikenda, zahvaljujući poznatom investitoru “Balkan GS Chance”. Ovaj investitor, koji trenutno gradi izuzetan projekat – Balkan Square, organizovao je druženje za najmlađe posetioce.

Foto: A.Rovčanin

U želji da stvori nezaboravan vikend za mališane, “Balkan GS Chance” je okupio mnogo dece na jednom mestu. Druženje je obuhvatalo raznovrsne aktivnost, sve pod budnim okom stručnog animatora. Smeh, radost i igra ispunili su vazduh, čineći Zlatibor još privlačnijim za porodice koje žele nezaboravne trenutke za svoje najmlađe članove. Ovo srdačno druženje dodatno je obogatilo već bogatu ponudu Zlatibora, postavljajući “Balkan GS Chance” kao partnera koji brine o zajednici.

Foto: PP Media Prijepolje

Balkan Square – budućnost Zlatibora

Balkan Square, projekat koji trenutno raste na mestu stare autobuske stanice, postao je epicentar interesovanja na Zlatiboru. Sa svojom modernom arhitekturom i raznovrsnim sadržajem, Balkan Square obećava da će transformisati doživljaj posetilaca ovog planinskog raja. Projektovana kombinacija luksuznog stanovanja, poslovnog prostora i dodatnog sadržaja čini ovu lokaciju najtraženijom na Zlatiboru.

Za sve dodatne informacije o Balkan Square projektu, zainteresovani mogu direktno kontaktirati Balkan GS Chance putem sledećih brojeva telefona: +381 63 344 700; +381 63 680 680 ili putem e-maila na prodaja@balkangschance.com.

Budite deo avanture koja će definisati budućnost Zlatibora!

PP Media