Bokserski spektakl opravdao očekivanja

Nakon više od dve godine pauze publika je Prijepolju ponovo imala priliku da uživa u bokserskim mečevima. U okviru poslednjeg kola regionalne Bokserske lige Šumadija rukavice su ukrstila 24 borca iz nekoliko klubova zapadne Srbije, dok su u revijalnom delu publici svoje boksersko umeće pokazali borci iz Crne Gore i Beograda.

Prštalo je u prijepoljskoj Sportskoj dvorani na sve strane, borci se nisu štedeli u želji da predstave sebe i svoj klub u najboljem svetlu. Bez previše respekta jednih prema drugima udarci su sevali kao na traci, što je više od hiljadu posetilaca umelo aplauzom da nagradi. U 12 mečeva od kojih je više od polovine bilo u mlađim kategorija viđena je velika borba mladih boksera bez puno taktiziranja i prevelike kalkulacije.

Bokserski uposlenici na osnovu svega viđenog smatraju da boks na ovim prostorima ima lepu perspektivu te da je na reviji u Prijepolju viđeno dosta dobrih mečeva.

– Vidi se da ima baš puno potenencijala u ovim mladim momcima, koji su hrabri, uporni i spremni. Ono na čemu bi treneri trebalo da rade sa njima jeste bokserska tehnika, čiji se nedostatak kod ovih mladih boksera vidi- kaže trener BK “Novi Pazar” Dževad Ibrović.

Mladi borci opravdali očekivanja publike, foto: www.ppmedia.rs

Organizator bokserskog spektakla bio je BK “Miks Emilio Stecher”, trener ovog kluba Mikica Tomašević ističe da je zadovoljan kako su se njegovi bokseri predstavili publici, isto tako raduje ga i poseta koja je bila izuzetno dobra.

Dolazak boksera iz Budve, Bijelog Polja, Podgorice i Berana dao je ovoj reviji epitet međunarodne. Upravo je jedan crnogorac Petar Maračić bio učesnik meča večeri i to protiv Đorđa Bujišića nekadašnjeg člana BK Miks Emilo Stecher a sada boksera BK Braća Ribać iz Beograda. Posle tri iscrpljujuće runde pobedu je na poene odneo Bujišić.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *