Boris Mrdović: Zagovornik sam široke koalicije nakon junskih izbora

Priboj – Predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović sublimirao je rad lokalnog parlamenta u protekle četiri godine.

Predsednik Skupštine opštine Priboj Boris Mrdović, foto: A.Rovčanin

„Smatram da je bio uspešan, ali isto tako da uvek može biti bolje. bili smo motor razvoja opštine, pokazali smo jedinstvo, kulturu dijaloga i ponašanje. Dali smo prioritet infrastrukturnim projektima koji su dovukli značajna sredstva u lokalni budžet iz Republike. Naspram nekih minulih vremena i opština u susedstvu gde smo imali i destrukciju i dekadenciju i svađalačke nastupe, mi u Priboju smo pokazali neki zavidan nivo kulture i dijaloga. I to je bio moj zadatak, da napravim jednu harmoničnu situaciju u funkcionisanju odborničkih klubova i koalicije. Mi smo ove četiri godine bili koalicija ljudi koja je radila u interesu ove sredine. Mislim da nam je i kvalitet odluka bio dobar, a pokazali smo i efikasnost. Ima tu i neke manjkavosti, kao što su elektronske uprave u smislu poslovanja i to će sasvim sigurno biti realizovano u narednom periodu jer je niz dogovora napravljeno u tom pravcu”, rekao je on.

Mrdović kaže da će posle izbora biti zagovornik formiranja široke koalicije a sve u pravcu uspeha Priboja.

„Potreba za stručnom radnom snagom u ovom vremenima je velika i ne možemo sami da neke velike projekte rešavamo. Potrebni su nam jaki projektni timovi i moderan način rada, pre svega ka državnom nivou vlasti i međunarodnim organizacijama i da završimo sve ono što smo započeli. Treba da negujemo multikulturalnost i multietničnost”, dodao je aktuelni predsednik SO Priboj.

GZS i PP Media