Brodarevo CS pobednik Ramazanske lige

Pobednička ekipa druge Ramazanske lige „Prijepolje 2016.“ bila je ekipa „Brodarevo CS“, dok je drugo mesto pripalo ekipi iz Nove Varoši „Dukat mat komerc“. Posle više od dvadeset dana sportskog nadmetanja pored pobedničkih ekipa nagrade su uručene i najboljim pojedincima turnira.
Preko 2000 gledalaca uživalo je u finalnoj utakmici Ramazanske lige „Prijepolje 2016.“ u kojoj su veštine malog fudbala odmerili fudbaleri ekipa „Brodarevo CS“ i „Dukat mat komerc“ iz Nove Varoši. Posle rezultata od 2:2 u regularnom delu igre, ekipa „Brodarevo CS“ pobedila je novovarošku ekipu nakon penala sa rezultatom 5:4, i time osvojila prvo mesto na turniru.
„Izuzetno smo zadovoljni, kako postignutim rezultatom, tako i organizacijom ove sportske manifestacije. Nakon ovakvog gostoprimstva, možemo slobodno obećati da ćemo i naredne godine učestvovati na ovom turniru“, kažu učesnici Ramazanske lige.
Nakon više od mesec dana aktivnog rada organizatori ističu zadovoljstvo zbog uspešnog zavretka Ramazanske lige u malom fudbalu, koja se u Prijepolju organizuje već drugi put. I ove godine organizatori su pripremili bogat nagradni fond, kako za pobedničke ekipe, tako i za najbolje pojedince turnira.
„Ovo je zaista velika obaveza, ali zahvaljujući podršci Sportskog saveza i lokalne samouprave, kao i brojnim sponzorima, koji su pomogli u organizaciji, uspeli smo sve da sprovedemo do kraja i najbolje moguće završimo i drugu Ramazansku ligu u malom fudbalu“, kazao je predsednik OO Almedin Ćatić.
Na početku finalne večeri Ramazanske lige odigrana je i utakmica za treće mesto između ekipa „KR Čović“ i „Amadeus Pljevlja“, koja je završena rezultatom 4:2, pa je treće mesto pripalo ekipi „KR Čović“. Titula najboljeg igrača pripala je Ćorović Eldinu fudbaleru ekipe „Brodarevo CS“, dok je najbolji golman turnira bio Tomić Nebojša iz ekipe „Dukat mat komerc“. Ekipa „Sanin nameštaj Ravne“ proglašena je za fer plej ekipu turnira.
PP Media