Brutalno pretučen taksista u Prijepolju

Prijepoljski taksista Samir Kozica brutalno je pretučen u četvrtak u ranim jutarnjim časovima u blizini Železničke stanice. Na njega su dok se nalazio u vozilu nasrnula dvojica napadača i naneli mu teške telesne povrede zbog kojih je prevezen u bolnicu.
Kako saznajemo policija je identifikovala i uhapsila M. A. (22) i M. A. (31), oba iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede.

Osumnjičenima je po nalogu osnovnog javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Prijepolju.

U firmi taksi “S” čije Kozica bio radnik kažu da ovo nije prvi put da se njihovi radnici nađu na meti napadača, međutim i da je ovo bio najbrutalniji napad do sada.

Napad na taksistu dogodio se oko 3.30 na stajalištu kod Železničke stanice u Prijepolju.

Samir Kozica pretučeni taksista, foto: www.ppmedia.rs

– Jedan momak koga sam prvi put video u životu, i jedan koji mi je, koliko se sećam, nekada tražio da ga besplatno vozim, prišli su mi i tražili cigaretu. Rekao sam im da nemam. Zapravo, imao sam još samo nekoliko a nisam mogao da im dam jer su mi trebale, – kazao je za PP Mediu Samir Kozica.

Vlasnik “S” taksija Hamlet Sadović kaže da su njegovi radnici često na meti huligana i da su njegova vozila u više navrata trpela štetu.

– Moj vozač je prebijen dok je bio na radnom mestu. Lica koja su ga napala su višestruki prestupnici i dobro su poznata policiji, od koje očekujem brzu reakciju. U suprotnom poručujem da ću se samoorganizovati i da ću braniti od huligana kako svoju teško stečenu imovinu tako i živote svojih radnika – sa ogorčenjem priča vlasnik “S” taksija Hamlet Sadović i dodaje da su mu samo tokom poslednjih nekoliko meseci u više navrata vozila bila oštećena od strane raznih huligana.

PP Media