Četrdeset novovaroških osnovaca posetiće Dino park na Zlatiboru

Četrdeset mališana iz svih novovaroških osnovnih škola, posetiće u petak 22. juna Dino park na Zlatiboru. Bespalatan jednovni boravak učenika u najvećem edukativno-zabavnom park u Jugoistočnoj Evropi, koji se prostire na površini od 6 hektara, deo je akcije koju je pokrenuo menadžemnt Dino parka sa namerom da svako dete u Srbiji bar jednom poseti ovaj park. Akcija se sprovodi u saradnji sa svim gradovima i opštinama iz Srbije, deca iz Nove Varoši samo su prva u nizu koja će obići Dino park.

Šef marketinga Dino parka Slavica Srbenovska kaže da je cilj akcije da najuspešnijoj deci iz oblasti sporta, društvenih i prirodnih nauka, kao i deci koja nemaju najsrećnije detinstvo priušte nezaboravnu avanturu u jedinstvenom najvećem zabavnom parku u Jugoistočnoj Evropi te da su ovu ideju brzo prepoznali u opštini Nova Varoš.

– Sa predsednikom opštine Radosavom Vasiljevićem brzo smo se dogovorili o saradnji koji je prepoznao našu akciju i deca iz ovog kraja nam stižu već u petak. Besplatan jednodnevni izlet podrazumeva korišćenje svih sadržaja koje nudi Dino park, pratnju dino vodiča i užinu – istakla je Slavica.

Predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević i šef marketinga Dino parka Slavica Srbenovska sa saradnicom, foto: www.ppmedia.rs

Opština Nova Varoš obezbedila je besplatan prevoz mališanima do Zlatibora, sa njima će krenuti i dva nastavnika.

– Put Zlatibora krenuće deca koja su odlični učenici i ona čiji su roditelji slabijeg materijalnig stanja. Nadam se da ćemo i dalje nastaviti sa ovom saradnjom jer smo mi i Čajetina opštine koje su naslonjene jedna na drugu i aktivno rade na razvoju turizma – rekao je prvi čovek opštine Radosav Vasiljević.

Inače, Dino park će u subotu 30. juna proslaviti svoj prvi rođendan. Za nepunih godinu dana ovaj park posetilo je preko 180 hiljada ljudi i on postao je glavno stecište svih ekskurzija koje dolaze na Zlatibor.
PP Media