Deca maskirana u kostime omiljenih junaka defilovala ulicama Prijepolja

Prijepolje – U duhu veselja i kreativnosti, mališani iz Predškolske ustanove „Miša Cvijović“, u raznovrsnim kostimima prodefilovali su gradskim ulicama zajedno sa svojim vaspitačima. Deca su se prerušila u različite likove, od omiljenih crtanih junaka do superheroja, princeza i životinja. Svaki detalj njihovih kostima bio je pažljivo osmišljen, a mališani su zablistali u svojim ulogama.

Foto: A.Rovčanin

Manekenskim stavom i držanjem, optimizmom, razdraganošću, kao i zanimljivim maskembalskim kreacijama, mališani su razgalili dušu svih Prijepoljaca. Maskenbal i defile kroz gradsko jezgro pokazao je svo bogatstvo maštovitosti i radosti koju deca donose u život svih nas. Nisu izostale ni igre, pesma i smeh.

Violeta Tošić, direktorka vrtića „Miša Cvijović“, izrazila je zadovoljstvo i ponos povodom ovog događaja.

– Današnjim maskenbalom deca su nam po ko zna koji put vratila osmeh na lice i učinila ovaj dan posebnim. Na njima ostaje ovaj svet. Podržimo ih na putu odrastanja jer su nam naši mališani još jednom dokazali da ljubav, osmeh, pesma, igra i zagrljaj nemaju cenu – istakla je Violeta.

Foto: A.Rovčanin

Tradicionalni maskenbal polaznika Predškolske ustanove “Miša Cvijović”  održan je u okviru manifestacije „Dečja nedelja“ koja se širom sveta obeležava od 2. do 7. oktobra.

PP Media