Uzbudljive projekcije filmova ‘Patrolne šape:Moćni’ i ‘3211’ narednog četvrtka u Priboju

Priboj – Narednog četvrtka, 12. oktobra, sve ljubitelje filma, naročito one mlađe, očekuje dupli program u pribojskom Dom Кulture “Pivo Karamatijević”. Na programu su dva hit filma „Patrolne šape: Moćni“ i „3211“. Pribojci će imati priliku da uživaju u ovim filmskim ostvarenjima u prijatnom okruženju Doma kulture.

Foto: A.Rovčanin

Prva projekcija večeri, film od 17 časova „Patrolne šape:Moćni“, je animirana avantura koja prati hrabre i neustrašive štence koji se upuštaju u različite avanture kako bi zaštitili svoj grad. Ovaj film je postao omiljen među decom i porodicama širom sveta zbog svoje simpatične priče i poučnih poruka.

Nakon što šape Patrola razvesele najmlađe, sledi druga projekcija večeri od 19 časova „3211“. Istinita priča o reperu Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca.

Film „3211“ prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

Svetlan Milinković, direktorka Doma kulture, izrazio je svoje zadovoljstvo zbog mogućnosti da ponovo ugosti filmsku publiku.

– Naš cilj je da unapredimo kulturni život u Priboju i okolini, i ova projekcija je samo jedan od koraka u tom smeru. Radujemo se što ćemo ponuditi prijateljsko i udobno okruženje za sve koji žele da uživaju u ovim sjajnim filmovima – navodi Milinković.

Ulaznice po čeni od 350 dinara mogu se kupiti na biletarnici Doma kulture u sredu i četvrtak u vremenu od 11 do 14 časova i sat vremena pre početka projekcije filmova.

PP Media