Dimitrije Paunović – Branislav Dilparić: Pobeda jasan znak da se mora menjati nešto i na lokalu

Nedeljni predsednički izbori u Novoj Varoši protekli su bez većih nepravilnosti, na birališta je izašlo 62% od upisanih 13898 birača. Predsednički kandidat Aleksandar Vučić osvojio je najviše glasovao i to 4617 ili 54% od izašlih birača, Saša Janković imao je 1132 ili 13,5 %, dok je treći po broju glasova bio Milan Stamatović sa 973 glasa ili 11,34%, ostali kandidati imaju znatno manje osvojenih glasova. Predsednik OO SNS u gradu podno Zlatara, Dimitrije Paunović kaže da je itekako zadovoljan postignutim izbornim rezulatom i dodaje da je Aleksandaar Vučić pobedio na svakom od 41 biračkog mesta.

I ako se Srpska napredna stranka u Novoj Varoši nalazi u opoziciji predsednički kandidat ove partije Aleksandar Vučić ubedljivo je pobedio u ovoj opštini. Lider lokalnih naprednjaka Dimitrije Paunović zahvalio se novovarošanima što su izašli na birališta u velikom broju i ukazali poverenje Aleksandru Vučiću.Posebno je naglasio pobede ostvarene u seoskim Mesnim zajednicama istakavši da je u pojedinim biračkim mestima Vučić osvojio više od 80% glasova izašlih birača.

– Ovo je sasvim očekivan izborni rezultat ostvaren u otežanim uslovima, kada se mi ovde na lokalu nalazimo u opoziciji.Pobede smo ostvarili na svim bibračkim mestima i one su se procentualno kretale od 38% do 82%, najubedljivija je bila u Debelji i iznosila je upravo 82 procenta- tvrdi Dimitrije Paunović.

Lideri novovaroških socijalista i naprednjaka, Branislav Dilparić (SPS) i Dimitrije Paunović (SNS), foto: www.ppmedia.rs


Koalicioni partner naprednjaka u Novoj Varoši Socijalistička partija Srbije takođe ima velike zasluge za dobar izborni rezultat u ovoj opštini smatra Branislav Dilparić dugogodišnji lider ovdašnjih socijalista.

– Socijalistička partija Srbije u Novoj Varoši dala je značajnu podršku ovako dobrom izbornom rezultatu Aleksandra Vučića, ovo nije euforična pobeda jer sam ja očekivao da ona bude za još neki procenat i ubedljivija – ističe Branislav Dilparić.

Paunović je takođe istakao da je velika podrška novovarošana Aleksandru Vučiću jasna poruka da se nešto ubrzo i na lokalu mora menjati te da su građani iskazali svoju jasnu volju po drugi put za manje od godinu dana ko bi to trebalo da vodi ovu opštinu.
PP Media