Debakl opozicionih kandidata u Prijepolju

U opštini Prijepolje najviše osvojenih glasova na nedeljnim predsedničkim izborima imao je Aleksandar Vučić i to 9451 glasova ili 65%, šest puta manje glasova imao je njegov prvi pratilac Saša Janković koji je osvojio 1681 glas ili 11,66%, treći je bio Vojislav Šešelj sa 766 glasova dok su ostali kandidati imali znatno manje glasova. Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Dragoljub Zindović, kaže da je zadovoljan ubedljivom pobedom Aleksandra Vučića.

Nedeljni izbori u Prijepolju protekli su bez većih nepravilnosti u radu i problema prilikom glasanja. Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Dragoljub Zindović kaže da je zadovoljan izbornim rezultatom i ubedljivom pobednom predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića te da očekuje da aktuelna vlast u ovom gradu dobije logističku podršku od strane republičkih organa za nastavak započetih projekata.

– Svakako sam zadovoljan ubedljivom pobedom Aleksandra Vučića, naš prosek je znatno veći od republičkog kada je u pitanju podrška Vučiću i iznosi oko 66%, to je sjajan rezultat i ubedljiva pobeda našeg kandidata- ističe predsednik OO SNS Dragoljub Zindović.

Kandidati opozicije u Prijepolju, donekle sa izuzećem Saše Jankovića doživeli su pravi debakl, dobri poznavaoci političke scene u gradu na Limu kažu da to nije ništa neočekivano, pogotovo ako se uzme u obzir da su kampanju za odrđene kandidate radili “ispušene muštikle” ovdašnje politčke scene poput Milana Gačevića i Slobodana Gojkovića koji su na ovim izborima bili udarna pesnica Vuka Jeremića ili pak ljudi koji su radili kampanju za Sašu Radulovića za koje u gradu na Limu skoro i da niko nije ni čuo.
PP Media