Dodeljene nagrade najuspešnijim prijepoljskim sportistima u 2021. godini

Prijepolje – Na prigodnoj ceremoniji Sportski savez Prijepolja uručio je nagrade i priznanja za sportske rezultate postignute u prošloj godini. Za najboljeg sportistu u 2021. godini proglašen je odbojkaš „Fap Livnice“ Admir Oković, dok je najbolja sportistkinja rukometašica „Prijepolja“ Suzana Tošić, a najbolji PARA sportista stonoteniser Hamed Podbićanin. Nagrade i priznanja dodeljene su u 12 kategorija.

Foto: A.Rovčanin

Za najuspešnije sportske kolektive u prethodnoj godini proglašeni su KК „Mileševac“ i ŽRК „Prijepolje“. Za najuspešnijeg trenera muške ekipe u 2021. godini proglašen je Igor Golubović, dok je najbolji trener ženskog kolektiva Dejan Ćubić. Nemanja Petrić je najuspešniji sportista rodom iz Prijepolja, dok je Adela Helić najuspešnija sportistkinja. Najbolji u uzrastu do 16 godina je fudbaler Ognjen Vujašević. Specijalna priznanja dodeljena su košarkašici Nataši Bučevac, i FK „Jasen“, jednom od retkih klubova u regionu u kojem treniraju i devojčice.

Najbolja mlada sportistkinja atletičarka „Poleta“ Nikolina Pejatović odbila je da primi nagradu, kao i atletičar  Armin Sinančević, koji je trebalo da dobije priznanje za izuzetne rezultate ostvarene tokom prošle godine.

Predsednik Sportskog saveza Adis Balija čestitajući dobitnicima priznanja, rekao je da su proteklu godinu obeležili dobri rezultati prijepoljskih sportista i da nije bilo lako izabrati najbolje.

U ime nagrađenih zahvalio se Admir Oković, dok se se pristnima video porukom obratili najbolji sportisti rodom iz Prijepolja, Nemanja Petrić, kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije i odbojkašica Adela Helić.

Priznanja najuspešnijima uručili su čelni ljudi opštine Vladimir Babić, njegova zamenica Samira Ćosović i član Opštinskog veća Zoran Despotović,  i Sportskog saveza Luka Šuljagić i Adis Balija.

PP Media