Doživi hotel Zlatibor – hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ ugostio prijatelje, nezaboravna vikend avantura

Zlatibor – Magiju savršenog letnjeg odmora na Zlatiboru imali su priliku da osete svi učesnici ekskluzivnog putovanja, koje je organizovao hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“.

Hotel Zlatibor najsavremeniji planinski rizort u Srbiji, foto: PP Media

U želji da svojim gostima predstave i približe sadržaje najsavremenijeg planinskog rizorta u Srbiji, ali i svu lepotu i potencijal Zlatibora kao atraktivne turističke destinacije, organizatori su kreirali zanimljiv plan aktivnosti, koji je podrazumevao savršen balans hotelskih i vanhotelskih sadržaja.

Nakon tradicionalnog dočeka i pozdravnog govora direktora hotela Milosava Dunjića, goste je sačekala uzbudljiva kvad avantura, u kojoj su uživali oni najhrabriji.

Milosav Dunjić direktor hotela Zlatibor, foto: PP Media

Nekoliko desetina četvorotočkaša u koloni se kretalo proplancima Zlatibora, stvarajući nezaboravne uspomene.

Foto: PP Media

Savršeni vremenski uslovi dozvolili su da se učesnici putovanja „Doživi hotel Zlatibor“ upute na vožnju Gold Gondolom, iz koje se pruža savršen pogled. Pored uživanja u neverovatnim predelima, goste je sačekalo prijatno iznenađenje kraj Ribničkog jezera, gde su uz zvuke gitare i čašu dobrog vina proveli idilično popodne.

Pored inspirativnog i atraktivnog krajolika same planine, organizatori nisu zanemarili ni okolne lokalitete, koji su svakako vredni pažnje i gotovo nezaobilazni, kada je u pitanju odmor na Zlatiboru. Obilazak Stopića pećine i piknik kraj Gostiljskih vodopada bili su još jedna prilika za uživanje, druženje i odmor u ambijentu netaknute prirode.

Foto: Andrej Nihil

Kada govorimo o hotelskim sadržajima, najveći utisak je svakako ostavio Magnesium Wellness & Spa centar, koji je i najveći dragulj ovog kompleksa. Prostor na preko 4.000 kvadrata, podređen kompletnom uživanju i potpunoj relaksaciji gostima je ponudio baš ono što je svima potrebno nakon aktivnosti u prirodi: revitalizaciju duha i tela.

Tri bazena ispunjena lekovitom magnezijumskom vodom, nekoliko vrsta sauna, slana soba, tuševi doživljaja, samo su neki od sadržaja u kojima možete da uživate.

Tri bazena sa magnezijumskom vodom, foto: PP Media

Pored izuzetnog wellness užitka koji nudi Magnesium Wellness & Spa , gosti su imali priliku da se zabave u najsavremenije opremljenoj kuglani i bilijar sali.

Foto: PP Media

Gastronomija je značajan segment svakog odmora, a hotel „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ svojom ponudom pruža savršenu kombinaciju tradicionalnog i modernog pristupa kuhinji. Pansionski restoran „Ruj“ gostima nudi veliki izbor najkvalitetnijih lokalnih namirnica, dok čuveni Kalem by Zak Mountain Concept pruža potpuno novu dimenziju gastronomije, u šta su se uverili i učesnici ovog ekskluzivnog putovanja.

Sam kraj druženja obeležio je kulturno – umetnički program „U susret Vidovdanu“, u kom su učestvovali glumci Nenad Jezdić, Nebojša Milovanović, Nebojša Dugalić i etno grupa Trag.

Spoj izuzetne lokacije, luksuznih sadržaja i vrhunske usluge stvorili su savršeno mesto za odmor. Hotel Zlatibor Mountain Resort i Spa je pravi biser ove planine, osveženje u turističkoj ponudi i idealan izbor za sve vrste putovanja.

Foto: PP Media

Učesnici ovog putovanja sa sobom su poneli samo najlepše uspomene, nova poznanstva i želju da se prvom prilikom ponovo vrate.

PP Media