Najbolji ribolovci iz Srbije i Crne Gore odmerili snagu na Limu kod Prijepolja

Prijepolje – Minulog vikenda na ribarskoj stazi na Potpećkom jezeru održan je 21. Međunarodni kup u sportskom ribolovu.  Pobednik takmičenja je ekipa Klub sportskih ribolovaca “Lim – Stari Grad” iz Priboja, a majstor staze je Zoran Novitović iz ekipe “Rzav” iz Arilja koji je postavio i novi rekord sa ulovljenih 13,9 kilograma ribe.

Foto: PP Media

Direktorka Turističke organizacije Prijepolje, Dragana Varaklić, na ribarskoj stazi otvorila je manifestaciju i poželela učesnicima puno uspeha i dobar ulov.

 – Prijepolje može da odgovori potrebama svih sportista, pa tako i ribolovaca. Reka Lim je puna ribe i nadam se da će ribolovci imati dobar ulov – istakla je Dragana.

Takmičenje otvorila direktorka TO Prijepolje Dragana Varaklić, foto: PP Media

21. Međunarodni kup u sportskom ribolovu okupio je brojne ribolovce iz Srbije i Crne Gore.

Najuspešnija ekipa na 21. Kupu u sportskom ribolovu u Prijepolju bila je Klub sportskih ribolovaca “Lim – Stari Grad” iz Priboja, drugo mesto osvojila je ekipa “Skrapež” iz Požege a treće mesto zauzeli su ribolovci iz Podgorice.

Najbolji u sektorima bili su  Ivan Jovanović iz ekipe „Rzav“ Arilje  sa ulovljenih  2355 grama ribe, zatim Predrag Purić sa 7420 grama iz ekipe „Lim“ Prijepolje, dok je Zoran Novitović iz ekipe „Rzav“ Arilje poneo titulu majstora staze i postavio novi rekord sa ulovljenih 13900 grama ribe.

Učesnici Kupa imali su samo reči hvale za organizaciju a posebno zadovoljstvo su izrazili što su pecali sa svetskim prvakom Ratkom Ristićem koji je pecao za ekipu “Skrapež” iz Kosjerića.

Organizatori 21. Međunarodnog kupa u sportskom ribolovu su OOSR “Lim” iz Prijepolja i Turistička organizacija Prijepolje.

PP Media