Dragoljub Zindović novi – stari predsednik SNS OO Prijepolje

Na izbornoj skupštini održanoj sinoć u Domu kulture Srpska napredna stranka u Prijepolju dobila je novo rukovodstvo. Početak izborne skupštine kasnio je pola sata nakon čega se počelo sa radom iza zatvorenih vrata bez prisustva novinara.
Dragoljub Zindović izabran je sa 51 glasom od strane delegata za novog starog predsednika OO SNS Prijepolje, tri glasačka listića bila su nevežeća. Iako je bio jedini kandidat za predsednik Odbora Zindović je na samoj izbornoj skupštini zatražio da se neko drugi izabere na ovu funkciju obrazlažući to da je „opterećen drugim obavezama“ te da je bolje da neko drugi dođe na čelo prijepoljskih naprednjaka.
Ispred centrale stranke taj njegov predlog podržao je i Nikola Selaković potpredsednik SNS ističući da stranka sa Zindovićem ima „velike planove“ i da bi zbog nagomilanih obaveza bilo bolje da neko drugi bude predložen i izabran na funkciju predsednika opštinskog odbora.
Taj predlog potpredsednika stranke Selakovića i samog Dragoljuba Zindovića izazvao je negodovanje delegata koji su predložili Zindovića za prvog čoveka stranke u Prijepolju, pa je i odbijen.
Funkciju potpredsedika Odbora stranke u naredne četiri godine vršiće Stana Marković, Mirjana Bojović, Predrag Matović i Nebojša Žunić.
Pored Nikole Selakovića ispred centrale Srpske napredne stranke izbornoj skupštini prisustvovali su Dimitrije Paunović i Mićo Pušica.
PP Media