Drži, ne daj tetki u džep 7,5 miliona

Prođe već cela jedna godina i druge polovina kako naš grad okupira sila koja je stigla na krilima nacionalizma, laži i podvala. Prijepolje uistinu postade “nebrušeni dijamant” koga stadoše brusiti i komadati mangupi koji čim dođoše pogasiše sva svetla i započeše gusarski pir, kažu u saopštenju za javnost iz Sandžačke demokratske partije OO u Prijepolju i dalje nastavljaju:

– Grabi, drži, otimaj ne biraj od koga i kako. Ničim zaslužena privilegija da raspolažu tuđim parama a većina njih do tada nije u džepu imali više od 100 evra, iz te elite dobar deo je i danas dužan i ruzan…. Ta gusarska bratija prvo se uvežbavala na sitnijim poslovima ugrađujući se 20-30 hijlada dinara dok se jedan medju njima “Omiljeni” genijalac ne doseti po uzoru na neke genijalce “odozgo” da sve lakše ide ako imaš tetku, pa još ako je ženina… Krenu odjednom bisnis ko po loju poče lova da kaplje. Naravno ne može ništa bez rada i pameti, koliko im je samo trebalo mudrosti da kupe poklon pakete od 800 dinara, pa da ih podele deci kao da su od po 3000 dinara. Da prozore kupe po 50 000 a prikažu po 100 000. A tek kako je genijana ideja da se pare mogu i “zaraditi” plaćajući nepotrebne procene i ocene tuđim tj narodnim parama koje će se odmah u dobranom iznosu vratiti na račun tetkine firme. Valjda je svima sada jasno zašto su pare za informisanje otišle u N. Pazar, i zašto je “Halal” sertifikat postao najvažnija stvar na svetu i zašto su beznačajni sportski klubovi finansirani kao da se takmiče u Ligi šampiona. A sigurno je da će od fiktivnih ugovara za reklamiranje na jednoj partijskoj televiziji prijepoljski turizam i kultura procvetati i doživeti renesansu. A sve ukupno će nam biti mnogo bolje, kako i ne bi kad smo svi zajeno platili tetkinoj firmi 7.500.000. dinara. Dobro bi bilo da je ovo sve, naravno da nije a što bi i bilo? Kad odavno niko nije odgovarao za korupciju odnosno zloupotrebu funkcije, narodski rečeno za lopovluk. No bilo kako bilo na tužilaštvu i sudu je da se bave ovim a imaju i sa čim ako hoće naravno i ako se ne boje neke sile “odozgo” – ističu iz ove stranke.

– Nego saznajemo da ima u vladajučoj garnituri nezadivoljnih, to su oni koji su oduvek bili savesni i pošteni a koji će možda reći “e dosta je bilo !!!”, to ćemo videti u danima pred nama, do tada biće a već je i počelo ” DRŽ NE DAJ ” .. Da li će mangupi zadržati i sačuvati poziciju koju su ničim zasluženo prigrabili videćemo, to isključivo zavisi od ljudi koji su časni a vrlo podlo i lukavo zloupotrebljeni. Koliko i kako oni vide nečasne rabote kolega iz vlasti i kako to cene videćemo u narednim danima – zaključuju u saopštenju za javnost iz Sandžakče demokratske partije u Prijepolju.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *