DSS: Prijepoljci srećan praznik

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije svim građanima Prijepolja čestita praznik, Dan opštine 7. jul, datum kada je Prijepolje pre gotovo 800 godina prvi put pod današnjim imenom pomenuto u pisanom dokumentu.

Velika je čast i privilegija živeti u gradu moji u kontinuitetu postoji 8 vekova i zato pozivamo sve žitelje Prijepolja da budu ponosni i svesni te činjenice, i da se u skladu sa njom i ponašaju.

Predstavnike aktuelne lokalne vlasti danas, na Dan opštine, potsećamo na sve neistine i podvale koje su javno izrekli. kao tadašnja opozicija, tokom postupka usvajanja novog grba i Odluke o danu opštine Prijepolje, uključujući i tvrdnju najnepismenijeg među njima, koji je zlatnog orla sa grba, simbol moći Nemanjića, nakvao “ kokicom „. Potsećamo ih i na predizborno obećanje da će, čin dođu na vlast, van snage staviti i grb i Dan opštine, i utvrditi novi.

Umesto toga, danas će, svetla obraza, pod tim istim znamenjem, međusobno deliti priznanja.

Građanima Prijepolja ni danas neće umeti da objasne zašto je glavna ulica u gradu već 6 meseci neosvetljena, a javna rasveta u naselju Zalug radi po ceo dan.

Prijepoljci, srećan praznik, kaže se u saopštenju OO DSS Prijepolje.
PP Media