Dveri će se oštro suprostaviti najavljenoj krađi mandata

Odbornica Dveri Danka Cvijović je na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine, 13.06.2016. godine podnela ostavku na mesto odbornika. Predsednica skupštine Stana Marković je na istoj sednici i istog dana konstatovala ostavku čime je istog trenutka prestao mandat naše odbornice Danke Cvijović, tvrde iz pokreta Dveri u saopštenju dostavljenom našoj redakciji.
Nakon toga je Miroljub Bjelić, kao sledeći kandidat za odbornika sa naše liste, pozvan od strane sekretara izborne komisije, Branke Radulović, da potpiše saglasnost o prihvatanju mandata što je on i učinio 17.06.2016. u prisustvu Branke Radulović, Jasminka Šehovića i Mirzete Gradaščević.
Umesto da postupi po zakonu i Izbornoj komisiji dostavi rešenje o prestanku mandata Danke Cvijović a našem novom odborniku, Miroljubu Bjeliću, materijal za sutrašnju vanrednu sednicu, presednica skupštine, Stana Marković, odbornicima pa i Danki Cvijović, šalje materijal za sednicu sa nepotpunim izveštajem verifikacionog odbora o izboru odbornika u kome je izostavljen predlog verifikacije mandata našeg odbornika Miroljuba Bjelića.
Na osnovu saznanja OO Srpskog pokreta Dveri, SNS na ovaj način pokušava da otme mandat koji pripada Dverima tj. Miroljubu Bjeliću.
Ovim saopštenjem najavljujemo da ćemo se oštro suprotstaviti najvljenoj krađi i da ćemo svim sredstvima braniti svoje mandate i sprečiti otimačinu i bahatost predsednice skupštine protiv koje ćemo podneti krivičnu prijavu zbog zloupotrebe službenog položaja, kao i protiv svih njenih saučesnika u ovoj kriminalnoj radnji, kaže se u saopštenju Opštinske organizacije Srpskog pokreta Dveri – Prijepolje.
PP Media