Dveri traže smenu člana Opštinskog veća Milana Gačevića

Član Opštinskog veća, Milan Gačević, ne prestaje da bruka vladajuću koaliciju. Prema tvrdnjama meštana Jabuke ovog puta je «umešao prste» u radove na asfaltiranju starog puta za Pljevlja, kažu u saopštenju za javnost iz Pokreta Dveri.
U ovom građevinskom poduhvatu, prema informacijama sa terena, očigledna je zloupotreba službenog položaja, jer su opredeljena sredstva u iznosu od 3 miliona dinara na volšeban način preusmerena za lične potrebe opštinskog funkcionera, Milana Gačevića.
Umesto da se radi na, od strane investitora, predviđenoj deonici puta (stari put Jabuka-Pljevlja, prema Šljučkom groblju), puta koji je inače jedini i najbliži prema ovom lokalitetu, investitor je mimo svih zakonskih normi dao sebi za pravo da otpočne izgradnju novog puta koji počinje iz neposredne blizine kuće Milana Gačevića.

Put se radi na novo, probijanjem privatnog imanja pomenutog većnika, kopa se po gudurama, livadama i stenovitom delu njegovog privatnog imanja, a izvođač radova je «Rad-Labud», firma koja izvodi bukvalno sve radove od kako je SNS preuzeo vlast u Prijepolju i čijim radovima rukovodi lično Bahrija Beganović, odbornik iz redova vladajuće koalicije.
Budžetski planirano asfaltiranje deonice od starog puta Jabuka-Pljevlja za odvajanje prema 16 porodica Šljukić i meštanskom groblju, sačekaće, po svemu sudeći, neko drugo vreme, neke druge ljude i investitore.
OO Dveri traži hitno reagovanje predsednika opštine Dragoljuba Zindovića u cilju obustave radova i hitne smene Milana Gačevića sa mesta opštinskog većnika jer ako je sve ovo istina, onda on gubi svaki legitimitet da se bavi poslom od opšteg društvenog interesa. Osoba sa takvom mrljom u karijeri ne može da odlučuje o bilo čemu od javnog interesa, jer ga je podredio isključivo sopstvenim interesima, zaključuju u svom saopštenju dostavljenom medijima iz OO Srpskog pokreta DVERI u Prijepolju.
PP Media