Počela zamena krovnog pokrivača i stolarije na upravnoj zgradi Slobodne zone

U utorak su započeti radovi na zameni krovnog pokrivača i stolarije na upravnoj zgradi “Industrijskih parkova” u Slobodnoj zoni. Radovi se izvode u okviru projekta “Rekonstrukcija upravne zgrade u Industrijskim parkovima u opštini Priboj”, koji je opštini Priboj odobren za finansiranje od strane Evropskog PROGRESA.

Projekat rekonstrukcije obuhvata zamenu krovnog pokrivača i zamenu celokupne spoljne stolarije zgrade i radovi će trajati naredna dva meseca. Izvođač radova je firma “GAT” d.o.o. iz Novog Sada, dok će Opština Priboj vršiti nadzor i tehnički prijem, a od strane Opštine angažovana su i lica za bezbednost i zaštitu na radu. Vrednost radova je oko 160.000 dolara, a Opština učestvuje sa 10 % sredstava.

Projekat finansira Vlada Švajcarske, EU i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES, najvećeg razvojnog programa u Republici Srbiji, koji se usredsređuje na određeno područje, a ima za cilj da podrži održivi razvoj 34 lokalne samouprave na jugoistoku i jugozapadu zemlje.
Izvor: priboj.rs