Edib Kajević: Imamović je i dalje visoki funcioner SDA Sandžaka

Enis Imamović je i dalje visoki funkcioner Stranke demokratske akcije Sandžaka, narodni poslanik i član Glavnog obora Stranke, kazao je Edib Kajević potpredsednik SDA Sandžaka i predsednik Glavnog odbora nakon medijskih natpisa da se Imamović ne nalazi više na nekom od rukovodećih mesta u stranci.
– Na poslednjoj sednici GO SDA Sandžaka za novog predsednika IO izabran je Muhedin Fijuljanin čime je automatski prestala ta funkcija Imamoviću. Funkcija narodnog poslanika je jedna od najvecih državnih funkcija i čast za svakog pripadnika bilo koje stranke – ističe Kajević.
– Strateško opredelenje SDA Sandžaka su Evropske i Evroatlanske integracije i obaveze koje će u tom procesu imati Enis Imamovic kao narodni poslanik zahtevaju punu posvećenost sa pozicije na kojoj se nalazi, a koju definitivno dobro radi.
U predstojecem period koji je od presudnog znacaja za prikljucivanje Srbije Evropskoj uniji potrebno je puno zalaganje sa funkcije narodnog poslanika , i u tom delu smatramo da će Enis Imamović dati svoj puni doprinos a na dobrobit ne samo Bošnjaka već i svih građana ove zemlje – zaključuje Edib Kajević.
PP Media