Es Komerc prestavlja proizvode na sajmu turizma

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je zvanično juče otvoren, firma „ES Кomerc“ iz Prijepolja, koja je nastupila u sklopu štanda TO Prijepolje predstavila je svoje proizvode zdrave hrane.

Menadžer prodaje Emir Jusović naveo je da brend nosi naziv “Volim dobro u ljudima” i zastupa koncept hrane iz prijepoljskog kraja. Prema njegovim rečima, firma “ES Кomerc” je početkom 2018. godine počela sa proizvodnjim aktivnostima, preradom voća u sokove i džemove, povrća u zimnicu, kao i proizvodnju testenina.

-Moram da istaknem da su sve sirovine koje mi koristimo u preradi iz našeg neposrednog okruženja tj. iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, sa planine Zlatar, kao i iz pojedinih sela opštine Sjenica. Mi želimo da stare tradicionalne recepture oplemenimo uz modernije tehnologije i da našim kupcima na tržište plasiramo hranu koja je izvanrednog kvaliteta – rekao je Jusović dodajući da su posetioci sajma uglavnom zainteresovani za integralne testenine, matične sokove i marmelade.

-Mi u našoj ponudi imamo organske proizvode, sokove i džemove. Napravili smo i proizvode sa stevijom, malinu i kupinu, tako da oni koji imaju problema sa šećerom moći će da koriste ove lajt varijante – istakao je Jusović.

RINA i PP Media