Prestavljena ponuda Zlatara na beogradskom sajmu

Predstavnici Turističke organizacije „Zlatar“ zajedno sa hotelijerima, proizvođačima zdrave hrane i domaćinima iz seoskih domaćinstava predstavili su svoju ponudu na 41. Međunarodnim sajmu turizma u Beogradu. Brošure i prospekti na kojima su upisane lepote i znamenitosti novovaroškog kraja deljeni su brojnim posetiocima štanda.

– Tražeći spas od letnje žege prvi gosti na Zlatar došli su davne 1929. godine krepeći telo i dušu na proplancima i livadama, u moru četinara i lekovitih trava..Danas nam dolazite bežeći od gužve, gradske vrele žege, zagušljivog vazduha, umorni i pod stresom.Dođete nam takvi, ali se preporodite sa nama. Zlatar vas okrepi, udahne vam životnu energiju kakva se retko  sreće – rekao je tokom promocije,  direktor TO “Zlatar” Branko Pucarević pozivajući sve da dodju na Zlatar da se uvere zašto je baš ta planina pravo mesto na dobroj visini i zašto na Zlataru srce jače kuca.

Prvi čovek opštine Radosav Vasiljević naveo je da se broj posetilaca koji dolaze na Zlatar iz godine u godinu povećava.

– Sve veći broj posetilaca se beleži na Zlataru iz godine u godinu. U Novoj Varoši su izgrađena dva hotela jedan će biti otvoren sledeće godine dok je Odmaralište otvoreno za prijem dece sa smeštajnim kapacitetom od 120 ležajeva. Opština će se truditi da realizacijom kapitalnih projekata utiče na povećanje broja noćenja u narednom periodu -kazao je Vasiljević.

Nekoliko lepih reči o Zlataru istakao je muzičar Đorđe David koji je čest gost ove planine, dok je promociju je upotpunio orkestar Ivana Đenadića.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *