Fudbaleri Polimlja “protutnjali” kroz Vladimirce

Fudbaleri Polimlja nastavljaju sa izvanrednim partijama i pobedama ovog proleća. U 20. kolu Zone Drina tim iz Prijepolja slavio je u Vladimircima protiv ekipe Jedinstva 1945 sa 3:0 (1:0), strelci su bili Mijušković 27, Stojković 47 i Ćuković 89 minutu meča.
Uprkos besparici u klubu i finansijskim problema, gde jedan jedini dinar na konto kluba iz Hašimbegovića polja nije stigao još od avgusta meseca prošle godine a igrači gotovo da su zaboravili šta znači reč plata, Polimlje klub sa bogatom tradicijom, ovog proleća pod dirigentskom palicom Aleksandra Petakovića beleži odlične rezultate. U proteklih pet kola “crveni” su osvojili 10 bodova, od toga dve vezane pobede na strani što godinama unazad nije polazilo za nogom igračima.
U subotu popodne tim iz Prijepolja „protutnjao“ je kroz Vladimirce neostavivši ni grama nade domaćima da mogu doći do pozitivnog rezultata i sačuvati kakve takve šanse za opstanak u ovom rangu takmičenja.
Nakon ovog nekompletnog kola Polimlje ima 32 boda i nalazi se na 6 mestu Zone Drina. Sledeće kolo igra se već u sredu kada u Prijepolje stiže neugodan rival, ekipa Radnički Stobeks. Meč se igra na Gradskom stadionu od 16h, biće ovo prilika da se nastavi pobedonosna serija. Međutim ono što bi u ovom trenutku možda i više od tri nova boda i borbe za sam vrh tabele značilo u klubu jeste novac, pa se svi u upravi nadaju da će se neko u Lokalnoj samoupravi dozvati pameti, sesti za sto i učiniti ono što je trebalo da uradi još u decembru prošle godine tj rasporediti sportski dinar na koju ne samo fudbaleri već i ostali sportisti iz Prijepolja čekaju kao ozebli sunce.
PP Media