Fudbalski klub Fap dobio moderan minibus

Priboj – Fudbalski klub „FAP” iz Priboja od Fudbalskog saveza Srbije dobio je moderan minibus za prevoz fudbalera na utakmice. To je dogovoreno, prošle godine, prilikom posete delegacije „srpske kuće fudbala”, Opštinskom fudbalskom savezu Priboj, koju je predvodio predsednik FSS Slaviša Кokeza.

Fudbalski klub Fab dobio moderan minibus, foto: Opština Priboj

„Ono što je prošle godine obećano, ovih dana je i ispunjeno, kaže Denis Šarak, sekretar FК „FAP”, i ističe, da je na ovaj način rešen višegodišnji problem „kamiondžija”, jer su godišnje trošili oko milion dinara samo na prevoz svih selekcija.

„Zato dugujemo veliku zahvlnost FSS i gospodinu Кokezi, u nadi da će ovaj poklon biti značajna motivacija i za još bolje rezultate naših selekcija na sportskom polju”, zaključuje Šarak.

Autobus raspolaže sa 30 sedišta, udoban i komforan, namenski i brendiran, pa će biti i svojevrsna reklama širom Srbije i za FК „FAP” ali i za naš grad. Najbitnije je ipak, da od sada „kamiondžije” imaju svoj prevoz na utakmice i više ne zavise ni od koga.

Podsećanja radi, poseta prvog čoveka srpskog fudbala OFS Priboj, realizovana je kroz akciju doniranja sportske opreme i lopti za svih 11 fudbalskih klubova, članica OFS Priboj. Delegaciju FSS, su pored predsednika Slaviše Кokeze, činili još potpredsednik Marko Pantelić i generalni sekretar Jovan Šurbatović.

PP Media