Fudbalski klub Jasen dobio novo rukovodstvo

Fudbalski klub “Jasen” iz Brodareva dobio je novo rukovodstvo na vanrednoj skupština kluba održanoj proteklog vikenda. Umesto Enisa Kriještorca na mesto predsednika kluba izabran je Edib Žigović, novi potpredsednik biće Suad Cama. Pored predsednika i potpredsednika novi Upravni odbor činiće još Samed Cama, Lale Bogdanović,Ismet Ćorić i Meša Kriještorac. Novi sportski direktor kluba u narednom periodu biće Adis Balija, dok će funkciju skretara obnašati Hajrudin Đurđević.
Kompletna smena u klubu upotpunjena je izborom novog šefa stručnog štaba, ubuduće tim “Jasena” sa klupe će predvoditi Belmin Sadiković.

– Želja nam je da klub podignemo na veći nivo, da vratimo naše igrače iz Brodareva koji igraju u drugim klubovima a ako nam se ukaže prilika i da pokušamo izboriti ulazak u veći rang takmičenja. Nova uprava je sastavljena od veoma uticajnih ljudi, koji žele pomoći klubu u svakom smislu, čeka nas veoma težak posao ali nadam se da ćemo uspeti u zacrtanom planu – kaže za PP Mediu predsednik kluba Edib Žigović.

Fudbalski klub “Jasen” takmiči se u Zlatiborskoj okružnoj ligi, nakon 8 odigranih kola nalazi se na 10. mestu sa 10 osvojenih bodova. U idućem kolu brodarevci na “Rosuljama” dočekuju ekipu Jedinstva, meč se igra u nedelju od 15i30h.
PP Media