Glišić: Na izbore sa porukom da želimo da radimo i gradimo

SNS izlazi na izbore s jasnom porukom – želimo da nastavimo da radimo, da gradimo i da ne dozvolimo da se Srbija vrati u vreme kada su državu vodili oni koji su samo gledali sopstveni interes, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Foto: Epicentarpres

Glišić je u jutarnjem programu TV Pink rekao da će listu SNS na predstojećim izborima podržati ugledni, afirmisani ljudi, koji su stekli punu društvenu afirmaciju baveći se svojom strukom na najvišem profesionalnom i stručnom nivou.

Govoreći o opoziciji, Glišić je ocenio da su opozicione stranke najviše motivisane da se dokopaju vlasti sada kada u Srbiji ima novca i kada je država finansijski jaka.

“Ali građani Srbije neće da rade da bi Dragan Đilas mogao da kupuje fudbalske klubove i to ne svojim, već novcem svih građana Srbije. Od kada je na čelu Srbije predsednik Vučić, izgrađeni su autoputevi, nove škole, nove fabrike, obnovljene su stare i izgrađene nove medicinske ustanove opremljene najsavremenijom opremom”, rekao je Glišić.

Istakao je da će građani Srbije, koji svoju decu sada mogu da salju u nove vrtiće i škole, znati da odluče da glasaju za SNS.

Za kandidate opozicije, Srbije je bila igračka, mesto gde mogu da se bogate i gde mogu sebe da smatraju više vrednim od onih sa kojima žive, rekao je Glišić.

Upozorio je da su ljudi koji imaju dvojno državljanstvo Srbije i BiH, odnosno Republike Srpske, nedavno “izvređani na najprizemniji način” i optuženi da će da budu iskorišćeni za glasanje na predstojećim izborima.

“Neka svako ko je u poslednjoj deceniji ili dve živeo u Srbiji donese svoj sud. Borba, rad i trud, pre svega predsednika Aleksandra Vučića, biće nešto što će u narednih pet godina Srbiju zaista da izdigne i svako ko živi ili dođe u Srbiju moćiće da kaže – da, ovo je lepo mesto za život. U prethodnim godinama smo napravili dobar temelj i potrebno je samo da ne zastajkujemo i da nastavimo dalje”, rekao je Glišić i zaključio da je na građanima da donesu odluku na narednim izborima.

Tanjug