Hotel Terme 36.6 najbolje mesto za Dan zaljubljenih (video)

Priboj – Кažu da nema lepšeg i toplijeg kutka u staroj Srbiji od Priboja, ušuškanog na obali Lima. Možda je upravo ovo mesto koje ste tražili kao sklonište od svakodnevnih obaveza ali i mesto gde se sa dragim osobama možete opustiti kao retko gde.

Hotel Terme 36.6 najbolje mesto za Dan zaljubljenih, foto: GZS

Hotel Terme 36,6 je baš takva adresa, jer nadeleko u Staroj Srbiji nema takvog prirednog ambijenta i vrhunske usluge.

Paketi za dan zaljubljenih i Sretenje

Već za dan zaljubljenih i Sretenje umešni ugostitelji pripremili pakete za sve one koje žele na miru i u sjajnom ambijentu provedu ovaj veliki praznik.Tako na primer odmor u prelepoj dvokrevetnoj sobi romantična večera za dvoje,spa bazen sa lekovitom vodom i flaša najboljeg crnog vina koštaće vas 4900 dinara po osobi.

,,Veliko je interesovanje, zovu nas sa svih strana, a o nama najbolje govore oni koji su već bili naši gosti.Imamo još mesta za dan zaljubljenih, a u ponudi nam je aranžman za Sretenje. Taj praznik ,kada se po narodnom verovanju susreće zima i leto, se veoma ceni ovde u staroj Srbiji i za njega veliko interesovanje. Uvek smo dostupni za sve naše goste na telefon 069 1731 035. O detaljima se možete upoznatina našem sajtu www.terme36-6.com ” kažu u ovom prelepom hotelskom kompleksu na obali Lima.

GZS i PP Media