Hodžić: Na velikom skupu u nedelju očekujemo preko 4000 ljudi

Veliki predizborni skup Sandžačke demokratske partije, koji će biti održan 3. aprila u Sportskoj hali Gimnazije najavljen je na press konferenciji ove stranke. Iz Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Prijepolju ističu da na najavljenom stranačkom skupu očekuju veliki broj aktivista, simpatizera i članova te stranke, kao i članova Socijaldemokratskepartije Srbije. Kažu da bi taj broj trebalo da premaši čak i 4 000.
Na press konferenciji SDP-a predsednik OO ove stranke u Prijepolju Esad Hodžić predstavio je novinarima dosadašnji tok kampanje koju ova stranka sprovodi i istakao zadovoljstvo zbog brojnih uspešno organizovanih aktivnosti, te zbog toga što prema njegovim rečima u ovu stranku svakodnevno dolazi veliki broj gađana Prijepolja, kako bošnjaka, tako i srba, koji na taj način daju veliku podršku ovoj političkoj opciji.
„Što se tiče naše srtanke dosadašnji tok kampanje je izvanredan, sve ide po planu, jer smo mi dosta toga i ranije pripremili i obavili. Već smo imali dve javne tribine, koje smo veoma uspešno organizovali. Oba skupa bila su izuzetno posećena i mi smo ponosni na to“, kazao je Hodžić.
Hodžić je ovom prilikom najavio veliki predizborni skup, koji će prema njegovim rečima okupiti brojne članove SDP-a i SDPS-a iz Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Beograda, Novog Pazara, Sjenice i Tutina i tom prilikom uputio poziv svim zainteresovanim da prisustvuju skupu gde će biti predstavljen plan i program kaolicije SDP – SDPS Rasim Ljajić.
„Po tradiciji ovaj veliki skup ćemo organizovati u Hali sportova, jer su za naše skupove sve ostale sale u gradu male da prime sve one koji nam godinama unazad pružaju podršku. Očekujemo da će broj zainteresovanih za ovaj skup ovoga puta premašiti čak i 4 000“, dodao je Hodžić.
Predizborni skup SDP-a u Prijepolju najavljen je za nedelju, 3. april sa početkom u 19h, nakon kojeg će za učesnike biti upriličen koncert muzičke zvezde Dženana Lončarevića.
PP Media