Šešelj: Zalagaćemo se za jedinstvo između srba i bošnjaka u Prijepolju

Na mitingu Srpske radikalne stranke u Prijepolju lider ove partije Vojislav Šešelj je istako da njihova politika vodi sačuvanju jedinstva između dva naroda u opštini Prijepolje, srba i bošnjaka, te da su ti narodi osuđeni na zajednički život i da taj život udruženim snagama učine što boljim. Šešelj je tom prilikom pozvao sve prisutne da na predstojećim izborima podrže listu Srpske radikalne stranke, jer je vreme da se u ovoj zemlji nešto promeni, istakao je on.
Okupljenim građanima Prijepolja na platou ispred Doma kulture na jučerašnjem mitingu Srpske radikalne stranke obratio se lider radikala Vojislav Šešelj i tom prilikom istako zadovoljstvo što se ova partija poslednje četiri godine mandata nalazila u vladajućoj koaliciji u Prijepolju, te zbog toga što su pokazali da koalicija između dva naroda u ovoj opštini i te kako može da donese dobre rezultate. „Ponosan sam što niko iz vlasti nije pokazao prstom ni na jednog od naših predstavnika i što su naši radikali poslednjih godina časno i pošteno vodili ovu opštinu“, istako je Šešelj.
Iako radikali u Prijepolju još uvek nisu predali izbornu listu, na mitingu je najavljeno da će Srpska radikalna stranka na predstojećim lokalnim izborima nastupiti u koaliciji sa DSS, DS i SZS.
„Poučeni iskustvom sa prethodnih izbora kada su se raspinjavali glasovi srpskog naroda, odlučili smo da u novu izbornu trku u Prijepolju uđemo zajedno sa DSS-om, DS-om i SZS. Uz punu podršku našeg predsenika Vojislava Šešelja i rukovodstva naše stranke verujem da će nam građani ponovo ukazati poverenje“, kazao je predsednik OO SRS u Prijepolju Zoran Despotović.
U znak pobedničkog izbornog marša okupljeni radikali u Prijepolju zajedno sa svojim liderom i simpatizerima nakon mitinga prošetali su preko novog mosta.
PP Media