Humani Novovarošani, dobijeni bicikl poklonili višečlanoj porodici Drobnjaković

U gradu podno Zlatara već više od dve decenije važi pravilo da je epicentar dobrog provoda za mlade objekat čije je vlasnik Radojica Mićović. I ako je tokom bogatog ugostiteljskog staža, gazda Rade često menjao lokacije ljudi željni provoda kako iz Nove Varoši tako i iz okolnih gradova punili su njegov objekat, kultnog naziva Krug.

U teškim vremenima, u gradu gde je prosečna starost žitelja veća od 45 godina, a prosek zarada daleko niži od republičkog, Rade svojim umećem, inovativnim idejama za dobar provod uspeva sa svojim timom da opstane i sačuva kult dobrog provoda. Pored toga, novac za egzistenicju svojih porodica u Krugu obezbeđuje više od 10 zaposlenih radnika.

Bicikl obradovao mališana iz porodice Drobnjaković, foto: www.ppmedia.rs

Kao društveno odgovorna firma tokom godine diskotreka Krug obraduje svoje posetioce i sa nekoliko nagradnih igara. Tako je bilo i početkom ovog meseca kada je bicikl vredan više stotina evra otišao u ruke dva Miloša – Jadžića i Kurćubića. Međutim ova dva momka dobijenu nagradu nisu zadržala za sebe već su odlučili da i oni obraduju nekog, pa je bicikl završio kod višečlane porodice Ognjena Drobnjakovića.

Radojica Mićović poručuje da će i dalje nastaviti sa ovom praksom da daruje vredne pokone svojim posetiocima, koji mogu iste da zadrže ili da slede primer dva Miloša.
PP Media