Ivica Golubović iz Prijepolja nestao pre sedam dana, porodica moli za pomoć

Prijepolje – Ivica Golubović iz Prijepolja je nestao pre sedam dana kada je samo izašao iz kuće, a porodica čak ne zna ni šta je imao na sebi.

Foto: Društvene mreže

Punih sedam dana nema ni traga, ni glasa od Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja koji je izašao iz kuće i nestao. Porodica i prijatelji ga i dalje intenzivno traže, ali nažalost bez uspeha.

„Telefoni su mu ostali pored kompjutera, sva lična dokumenta, ništa nije poneo sa sobom, samo je izašao. Ne znamo šta je u trenutku kad je nestao imao na sebi. Mi i dalje ne odustajemo i tražimo ga, pretražujemo i obale reke Lim, kaže Milojica Golubović, otac nestalog Ivice.

On dodaje da ništa nije ukazivalo da Ivica ima možda neki problem, sve je bilo u najboljem redu. „Radi kao otpravnik vozova, nije bio problematičan, sve je bilo normalno. Nestanak smo prijavili, njegovi telefoni su odneti u policiju u Čačak kako bi se otključali i možda se tu pronađe neki trag“, dodaje Milojica.

Porodica nestalog Ivice se nada da će im u potrazi za sinom pomoći i uključiti se i nadležne službe, kao i vatrogasci spasioci. Takođe, apeluju na sve ljude ako imaju bilo kakvu informaciju o Ivici da to prijave u najbližu stanicu policije.

PP Media i Rina