Izabrani najuspešniji sportisti Priboja

Na sednici Upravnog odbora Sportkog saveza Priboja doneta je odluka o izboru najboljih sportista i sportskih kolektiva u prošloj godini. Epitet najboljeg sportiste poneo je atletičar Stjepan Bojanić, član beogradskog Partizana dok je za najbolju sportistkinju izabrana karatistkinja Fapa Elena Vidaković.

Kod izbora za najboljeg mladog sportistu napravaljen je izuzetak ove godine, pa je priznanje dodeljeno dvojici sportista zbog postignutih rezultata u 2017. godini, ovo laskavo priznanje podelili su karatista Fapa Zvezdan Kulašević i atletičar Lazar Tanasijević, dok je za najuspešniju mladu sportistkinju proglašena atletičarka Jana Dragutinović.

Slavica Raković trener odbojkašica Priboja proglašena je za najboljeg trenera, dok je Dejan Puzović predsednik sportskog udruženja Soko Lim najbolji sportski radnik.

Za najbolje kolektive proglašeni su u ženskoj konkurenciji Karate klub Fap dok je u muškoj to ŽKP “Ljeskovac”.

Posebna zahvalnica za afirmaciju pribojskog sporta biće dodeljena Željki Nikolić članici rukometne reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, dok će magistru Milinku Miniću biti uručena posebna Povelja, takođe zbog zasluga u afirmaciji sporta u gradu na Limu.

Svim dobitnicima biće dodeljene Povelje i novčane nagrade na prigodnoj svečanosti.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *