Izbori šansa za pomirenje SNS-a i SDP-a u Prijepolju

Izbori su prilika za političko pomirenje Srpske napredne stranke i Sandžačke demokratske partije u Prijepolju, to je šansa da se sedne za sto i razgovara oko zajedničkog interesa i cilja pred naredne predsedničke izbore, kazao je prilikom posete Prijepolju lider SDP-a Nihad Hasanović i dodao da će inicirati razgovore na najvišem nivou u Beogradu.

Nihad Hasanović predsednik SDP-a


– Glavni cilj treba da bude podrška zajedničkom predsedničkom kandidatu i pobeda Aleksandra Vučića na izborima. Mislim da će ozbiljni ljudi sesti za sto i dogovoriti se tokom naredne tri nedelje – istakao je Nihad Hasanović.
Lider lokalnog SDP-a u Prijepolju Esad Hodžić kaže da do sada nije bilo zajedničkih razgovora sa naprednjacima oko strategije i zajedničkog nastupa u kampanji. Obzirom na specifičnu situaciju u kojoj se SDP ovde nalazi biće jako teško animirati naše birače da podrže kandidata Srpske napredne stranke, kaže Hodžić i poziva sve pristalice ove stranke da na predsedničkim izborima daju podršku Aleksandru Vučiću.

Esad Hodžić predsednik OO SDP Prijepolje, foto: www.ppmedia.rs


– U koaliciji koja čini vlast u Prijepolju imate stranke koje otvoreno rade protiv Vučića. Bez obzira što se mi nalazimo u opoziciji učinićemo sve da naši birači daju svoj glas kandidatu Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću- tvrdi Hodžić. Razgovora oko zajedničkog štaba nije bilo a logički bi bilo da ih bude jer podržavamo istog kandidata.Otvoreni smo za saradnju ukoliko poziva bude sa druge strane, zaključuje Esad Hodžić.
PP Media