Omladina SDP-a uredila dečiji park u Brodarevu

Članovi Foruma mladih Sandžačke demokratske partije uredili su dečiji mini park u Brodarevu, koji se nalazio u jako lošem stanju. Iz ovog foruma poručuju da su uvek tu, kako bi na bilo koji način doprineli razvoju i ulepšanju svog kraja.
Akciji uređenja paka u Brodarevu pristupio je veliki broj omladine, koji su pružili nesebični podršku kako bi mini park koji je pre pola godine ovom kraju donirala Fondacija Ana i Vlade Divac dobio izgled kakav zaslužuje. Omladina SDP-a ističe da je ovo samo jedna od sličnih akcija, koje oni organizuju u cilju javnog značaja za kraj u kojem žive.
„U duhu tradicije SDP-a je i to da se, kada je god to potrebno organizuju akcije slične ovoj današnjoj. Za uređenje ovog dečijeg parka smo se odlučili zbog toga što se ono nalazilo u jako lošem stanju. Elementi su bili pohabani a okolo se nalazilo mnogo otpadnog materijala, tako da za decu igra na ovom mestu nikako nije bila bezbedna“, istakao je ispred Foruma mladih SDP-a Mersad Mujezinović.
U čišćenju i uređenju mini parka, mladima iz Brodareva pridružio se i veliki broj njihovih prijatelja iz Prijepolja, takođe članova Foruma mladih SDP-a. Ovu akciju podržali su i brojni privrednici iz Prijepolja i Brodareva.
Iz Foruma mladih Sandžačke demokratke partije ističu da će i u narednom perodu nastaviti sa ovakvim i sličnim akcijama, a sve u cilju stvaranja što boljih i lepših uslova za život u Prijepolju, Brodarevu i brojnim drugim delovima ove sandžačke opštine.
PP Media