Кamere TV 5 na 57. MOSI

Nova Varoš – Sa stadiona Branoševac u Novoj Varoši prenos otvaranja Igara. Gledaoci će imati priliku da uživo prate atletska nadmetanja, niz fudbalskih utakmica i neka dešavanja u dvoranama. Uveče – Hronika MOSI.

Trka na 45. MOSI u Novoj Varoši, foto: D.Gagričić

Užička TV 5 prenosiće najznačajnija zbivanja sa 57. MOSI, od 20. do 24. jula 2022. u Novoj Varoši.

Slika sa stadiona Branoševac direktno će ići u program prvog dana Međuopštionaskih omladinskih sportskih igara, u sredu 20. jula, od 16 do 20 časova. „Petica“ će prenositi svečano otvaranje, a zatim fudbalsku utzakmici Prijepolje – Nova Varoš i atletske trke na 800 metara u ženskoj i 1.500 metara u muškoj konkurenciji.

-Prenosićemo sva atletska nadmetanja, koja su u popodnevnim časovima, od srede do subote i to sa tri kamere – najavljuje Ilija Petronijević, vlaasnik TV 5.

– Uživo će ići i neke fudbalske utakmice, kao i borbe u dvoranama, a svakonevno ćemo u večernjim satima u Hronici MOSI gleadoce obaveštavati o toku Igara, uz niz zanimljivposti i razgovora sa sportistima i ostalim učesnicima Igara… Naravno, neće izostati ni prenos zatvaranja Igara u nedelju i predaje zastave narednom domaćinu.

Program iz Nove Varoši realizovaće sedmičlana ekipa, a u Domu kulture, gde je i Pres centar, biće i TV studio „Petice“.

Zlatarinfo