Katastrofa Polimlja u predgrađu Šapca

Pred početak novog prvenstva u Zoni Drina, javnost u Prijepolju bila je podeljena kada je u pitanju kvalitet igračkog kadra u FK Polimlje. Jednan deo javnosti je smatrao da je ovosezonski tim, predvođen sa klupe Ivicom Cvetanovskim, jedan od najboljih u poslednjih nekoliko godina. Sa druge strane, oni bolji poznavaoci fudbala, u „čaršiji“ na obali Lima, smatrali su pogrešnom odluku rukovodstva kluba da u letnjem prelaznom roku angažuju čak 5 igrača iz novovaroškog Zlatara, kao i to da na klupu prijepoljskog kluba sedne Ivica Cvetanovski. To su pravdali činjenicom da su prošle sezone Zlatar iz Nove Varoši, klub iz čijih redova je stigao najveći broj „pojačanja“ ispao iz društva zonaša, baš kao i Budućnost iz Arilja, tim koji je prošle sezone sa klupe predvodio upravo pomenuti Cvetanovski.
Ako se po jutru dan poznaje, sudbina Zlatara i Budućnosti iz Arilja mogla bi ove sezone da zadesi i Polimlje. Posle 4 odigrana kola klub iz Prijepolja ima samo 2 osvojena boda od mogućih 12, i još uvek nije osetio slast pobede. Ono što posebno zabrinjava ljubitelje fudbala, pred nastavak prvenstva jeste igra i sam pristup utakmicama fudbalera Polimlja. Pojedinci kao da još uvek nisu svesni da nose dres kluba koji ove sezone slavi jubilej, 90 godina od svog osnivanja.
Poslednji „šamar“ stigao je danas, i to izuzetno bolan u predgrađu Šapca od Prova, tim iz Prijepolja pretrpeo je pravu katastrofu i izgubio sa 7:0 (2:0). Sigurno da ljubitelji fudbala u Prijepolju, ne pamte bar u novijoj istoriji kluba ovako ubedljiv poraz. Izabranici Ivice Cvetanovskog delovali su kao „raštimovan klavir“ od samog starta utakmice, tako da je ovakav ishod meča bio neminovan.
Vremena da se otklone greške do naredne „bitke“ za bodove ima vrlo malo, pa će publika sa zebnjom sledeće nedelje, na Gradskom stadionu pratiti meč sa Jedinstvom 1945. Ako je za utehu, ni klubu iz Vladimiraca ne cvetaju ruže ove sezone, pa je do sada zabeležio samo jednu pobedu i ima osvojena 3 boda.
PP Media