Lidlovo kamionče oduševilo Užičane (video)

Lidl kamionče kreće u svoju novu avanturu, kako bi se građani što bolje upoznali sa jedinstvenim Lidl proizvodima koje do sada nisu imali priliku da kupe u Srbiji a pre svega sa Lidl pekarom u kojoj se raznovrsan asortiman peciva peče više puta na dan.

Lidlova mirisna pekara sastoji se od sitnih punjenih slanih i slatkih peciva, ali i raznovrsne ponude hlebova – od onih koji su omiljeni gurmanima, poput hleba sa krompirom ili lukom, lovačkog hleba, bageta i somuna, do onih za ljude koji vode računa o balansiranoj ishrani – raženih ili sa više vrsta semenki.

Uvek sveža Lidlova peciva, foto: GZS

Ovoga puta Lidl kamionče će biti u poseti Užicu čak pet dana, u periodu od 11 do 13 časova na različitim lokacijama – danas i u subotu na Trgu Svetog Save, sutra i u nedelju na Trgu partizana, a u petak u ulici Prvomajska bb, Sevojno.

Promocija Lidlove pekare, foto: GZS

Lidl kamionče je uvek postavljeno na atraktivnim lokacijama gde je veliki promet i cirkulacija ljudi koji ne samo što mogu da konzumiraju Lidl proizvode već da se i informišu o svim novinama koje, prvi savremeni diskontni lanac, donosi u Srbiju.

U danima vikenda, domaćin Lidl kamiončeta će biti poznati radijski voditelj Dragan Ilić, koji će se družiti sa Užičanima.

GZS i PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *