Ljajić i Vučić razgovarali o političkoj situaciji u Prijepolju

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da je u dva navrata razgovarao s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem o optužbi koju je o Ljajiću izneo šef poslanika Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, ali da o detaljima razgovora ne ne može da govori u javnosti. Kako nezvanično saznajemo tema razgovora dva lidera bila je i aktuelna politička situacija u Prijepolju kao i nekorektan odnos ministra prosvete Mladena Šarčevića, koji je nedavno potpisao sporno rešenje o postavljenju VD direktora Osnovne škole “Svetozar Marković” u Brodarevu.

– Zajedno su konstatovali da je potebno hitno preduzeti mere po pitanju uspostavljanja nove vlasti u Prijepolju i tražiti striktno poštovanje zakona u vezi imenovanja vd direktora OŠ “Svetozar Marković” u Brodarevu – kazao je naš izvor koji je dobro upoznat sa detaljima sastanka Vučića i Ljajića.

Više informacija o sastanku dva lidera pokušali smo da saznamo i od predsednika Ljajićeve stranke u Prijepolju Esada Hodžića, međutim on nije želeo da daje informacije na ovu temu, ali isto tako nije ni detamntovao da se na sastanku razgovaralo i o složenoj političkoj situaciji u Prijepolju.
PP Media